Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

Hålltider & information – SX Phoenix

Då var det lördag igen, vilket innebär att det till kvällen och natten är dags för Supercross igen och denna gång från University of Phoenix, Glendale med den fjärde deltävlingen 2018.

Foto: KTM Racing

När startar det?

Det drar först igång klockan 20.00 med Livestream från träningar och tidskval där Jim Holley och Andy Bowyer ska underhålla oss i flera timmar med snack och titt från tidskvalen.

Länk: Round 4: Phoenix Race Day Live - Klockan 20.00

När drar ”Main Event” igång?

Klockan 02.00 svensk tid drar själva tävlingen igång med Livestream men orkar man inte se hela programmet utan bara finalerna, så är det runt klockan 04.00 som gäller för att inte missa något.

Inga resultat!

Får många som hör av sig som inte vill att jag skriver några resultat här dagen efter och som vanligt ska jag försöka låta bli att göra det. Men för att vara på säkra sidan, besök inte internet överhuvudtaget på söndagen.

Vilka länkar gäller?

Något som vi efterlyst i alla dessa år var en betalkanal och förra året var premiären för det. En riktigt Livestream från Supercrosslive.com som kommer sända hela säsongen Live för alla utanför Amerikas gränser. Det kostar $29 per deltävling eller $129 för hela säsongen. Man kan både se LIVE eller allt i efterhand.

Länk: Supercrosslive.com - Livestream

(Om man betalar för detta, går det även att se hela tävlingen i sin helhet dagen efter. Man har hela 7 dagar på sig att kolla om och om igen hur mycket man vill efter att man köpt access)

Övriga gratis länkar:

Så fort jag fått tag på andra Livestream länkar så kommer jag att uppdatera dom här under. Men nu håller vi tummarna för att det man har betalat för via Supercrosslive.com håller riktigt bra i både bild och kvalité.

Länk 1:

Live Timing och Resultat:

Livetiming med varvtider med mer
Resultatlistor

Detta är länkarna som jag kunnat hitta idag. Skulle ingen fungera så får ni hålla koll på Vitalmx.com forum genom länken här: Vitalmx Forum

Delta i MxInAction Supercross Tippning 2018

Som flera säsonger tidigare har vi återigen öppnat upp för deltagande i MxInAction Supercross. Kolla på startsidan under artikeln som handlar om tippningen.

Nya tidsschemat!

Kommentarer (2)

Henrik

Varflr kör inte Norén någon som vet?

quattro

Verkar som noren inte kör ikväll vet ej varför??

Reklam | IDE Travel AB
Reklam | KTM
Reklam | Forsell Motor
Reklam | MxInAction