Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

Hålltider & information – SX Las Vegas

Ikväll är det dags att avsluta den långa Supercross säsongen som tyvärr varit ganska så skadefylld med förare efter förare som försvunnit. Men ikväll är det dags för stora finalen i Las Vegas.

Och det blev ju också spännande nu i den stora klassen efter Jason Anderssons missöde förra helgen när han gick omkull i starten och tvingades byta framhjul. Skulle Marvin Musquin vinna ikväll så tror jag inte Jason får vara sämre än åtta i finalen om han vill lyckas knipa titeln som han haft i sin hand nästa hela säsongen.

Foto: Husqvarna Racing - Simon Cudby

När startar det?

Det drar först igång klockan 19.00 med Livestream från träningar och tidskval där Jim Holley och Andy Bowyer ska underhålla oss i flera timmar med snack och titt från tidskvalen.

Länk: Round 17: Las Vegas Race Day Live - Klockan 19.00

När drar ”Main Event” igång?

Klockan 04.00 svensk tid drar själva tävlingen igång med Livestream och sedan rullar det på enligt tidsschemat nedan.

Inga resultat!

Får många som hör av sig som inte vill att jag skriver några resultat här dagen efter och som vanligt ska jag försöka låta bli att göra det. Men för att vara på säkra sidan, besök inte internet överhuvudtaget på söndagen.

Vilka länkar gäller?

Länk: Supercrosslive.com - Livestream

(Om man betalar för detta, går det även att se hela tävlingen i sin helhet dagen efter. Man har hela 7 dagar på sig att kolla om och om igen hur mycket man vill efter att man köpt access)

Live Timing och Resultat:

Livetiming med varvtider med mer
Resultatlistor

Detta är länkarna som jag kunnat hitta idag. Skulle ingen fungera så får ni hålla koll på Vitalmx.com forum genom länken här: Vitalmx Forum

Kommentarer (0)

Inga kommentarer, än.

Reklam | Forsell Motor
Reklam | MxInAction
Reklam | IDE Travel AB
Reklam | KTM