Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

Hålltider & information – SX Daytona

För ett år sedan satt man på läktaren själv men denna gång får man se härligheten från Daytona Supercross hemifrån.

Foto: Niklas Svensson

När startar det?

Det drar först igång klockan 19.00 med Livestream från träningar och tidskval där Jim Holley och Andy Bowyer ska underhålla oss i flera timmar med snack och titt från tidskvalen. (Osäker om detta är idag, men det står att man ska sända tidskvalen från A-grupperna. Exakt när det startar vet jag ej men håll ett öga runt 19-20 tiden.)

Länk: Round 10: Daytona Race Day Live - Klockan 19.00

När drar ”Main Event” igång?

Klockan 01.00 svensk tid drar själva tävlingen igång med Livestream men orkar man inte se hela programmet utan bara finalerna, så är det runt klockan 02.50 som gäller för att inte missa något.

Inga resultat!

Får många som hör av sig som inte vill att jag skriver några resultat här dagen efter och som vanligt ska jag försöka låta bli att göra det. Men för att vara på säkra sidan, besök inte internet överhuvudtaget på söndagen.

Vilka länkar gäller?

Något som vi efterlyst i alla dessa år var en betalkanal och förra året var premiären för det. En riktigt Livestream från Supercrosslive.com som kommer sända hela säsongen Live för alla utanför Amerikas gränser. Det kostar $29 per deltävling eller $129 för hela säsongen. Man kan både se LIVE eller allt i efterhand.

Länk: Supercrosslive.com - Livestream

(Om man betalar för detta, går det även att se hela tävlingen i sin helhet dagen efter. Man har hela 7 dagar på sig att kolla om och om igen hur mycket man vill efter att man köpt access)

Live Timing och Resultat:

Livetiming med varvtider med mer
Resultatlistor

Nya tidsschemat!

Kommentarer (2)

stejz

det är en "vanlig" supercrosstävling nu, honda sponsrar inte längre

Kim

Är du säker på att de är Raceday live. Brukar det inte vara så att de inte visas pga av något avtal med Honda? Kan ju ha jäkligt fel också.

Reklam | IDE Travel AB
Reklam | MxInAction
Reklam | Forsell Motor
Reklam | KTM