Reklam | Duells AB
Reklam | MXGP
Reklam | FoxHead Europe

Hålltider & information – SX Atlanta

Förra helgen i Tampa fick vi se Eli Tomac köra hem sin fjärde seger för säsongen och i lilla klassen knep Austin Forkner sin livs första seger. Ikväll är det dags för det nya formatet igen och det i Mercedes-Benz Stadium i Atlanta.

Triple Crown

Idag är det också dags att för andra gången denna säsong att köra med det nya formatet. Man kommer under kvällsshowen att köra tre finaler per klass där finalerna är 6 respektive 8 minuter långa respektive klass i första finalen. 10 respektive 12 minuter i andra och sen 12 respektive 15 minuter i tredje finalen.

Alltså blir dagens tidskval extremt viktigt då de första 18 går vidare direkt till final och innan kvällsshowen drar igång kör man en sista chansen där dom fyra första tar sig vidare till finalerna.

När startar det?

Det drar först igång klockan 18.00 med Livestream från träningar och tidskval där Jim Holley och Andy Bowyer ska underhålla oss i flera timmar med snack och titt från tidskvalen.

Länk: Round 9: Atlanta Race Day Live - Klockan 18.00

När drar ”Main Event” igång?

Klockan 01.00 svensk tid drar själva tävlingen igång med Livestream men orkar man inte se hela programmet utan bara finalerna, så är det runt klockan 02.50 som gäller för att inte missa något.

Inga resultat!

Får många som hör av sig som inte vill att jag skriver några resultat här dagen efter och som vanligt ska jag försöka låta bli att göra det. Men för att vara på säkra sidan, besök inte internet överhuvudtaget på söndagen.

Vilka länkar gäller?

Något som vi efterlyst i alla dessa år var en betalkanal och förra året var premiären för det. En riktigt Livestream från Supercrosslive.com som kommer sända hela säsongen Live för alla utanför Amerikas gränser. Det kostar $29 per deltävling eller $129 för hela säsongen. Man kan både se LIVE eller allt i efterhand.

Länk: Supercrosslive.com - Livestream

(Om man betalar för detta, går det även att se hela tävlingen i sin helhet dagen efter. Man har hela 7 dagar på sig att kolla om och om igen hur mycket man vill efter att man köpt access)

Live Timing och Resultat:

Livetiming med varvtider med mer
Resultatlistor

Detta är länkarna som jag kunnat hitta idag. Skulle ingen fungera så får ni hålla koll på Vitalmx.com forum genom länken här: Vitalmx Forum

Delta i MxInAction Supercross Tippning 2018

Som flera säsonger tidigare har vi återigen öppnat upp för deltagande i MxInAction Supercross. Kolla på startsidan under artikeln som handlar om tippningen.

Nya tidsschemat!

Reklam | MXSM

Kommentarer (2)

Rogge

04 går sista 450 main så er tid e felaktig Atlanta 6 Tim Efter Sverige //

Stefan

Kl. 01 börjar första main event 250 final 1

Reklam | KTM
Reklam | MXGP
Reklam | Forsell Motor
Reklam | AGM Shop