Reklam | Scott Sports AB
Reklam | Duells AB
Reklam | Scott Sports AB
Reklam | FoxHead Europe

Hålltider & information – SX Anaheim

Efter en nattetapp med att se Sverige-Kanada i JVM Hockey så har man nu vaknat upp för att ladda om inför en ny fartfylld natt med Supercross premiären i Anaheim.

Äntligen är det dags att dra igång en ny säsong av Supercross och det ska givetvis bli lika spännande som tidigare säsonger. Nu när den tidigare mästaren Ryan Dungey lagt handskarna på hyllan så kommer vi troligtvis att få en helt ny vinnare i 450-klassen.

Den enda i startfältet som har titlar sen innan är ju Chad Reed, men att han ska gå hela vägen till en ny titeln ser jag nog som det omöjliga, även om han möjligen kan vinna någon deltävling.

Vi kommer under söndagen att lägga upp repriser från allt så fort det finns ute på internet. Det är det enda vi uppdaterar med på söndagar och givetvis utan att nämna om resultaten.

När startar det?

Det drar först igång klockan 22.00 med Livestream från träningar och tidskval där Jim Holley och Andy Bowyer ska underhålla oss i flera timmar med snack och titt från tidskvalen.

Länk: Round 1: Anaheim Race Day Live - Klockan 22.00

När drar ”Main Event” igång?

Klockan 04.00 svensk tid drar själva tävlingen igång med Livestream men orkar man inte se hela programmet utan bara finalerna, så är det runt klockan 06.00 som gäller för att inte missa något.

Inga resultat!

Får många som hör av sig som inte vill att jag skriver några resultat här dagen efter och som vanligt ska jag försöka låta bli att göra det. Men för att vara på säkra sidan, besök inte internet överhuvudtaget på söndagen.

Vilka länkar gäller?

Något som vi efterlyst i alla dessa år var en betalkanal och förra året var premiären för det. En riktigt Livestream från Supercrosslive.com som kommer sända hela säsongen Live för alla utanför Amerikas gränser. Det kostar $29 per deltävling eller $129 för hela säsongen. Man kan både se LIVE eller allt i efterhand.

Länk: Supercrosslive.com - Livestream

Övriga gratis länkar:

Så fort jag fått tag på andra Livestream länkar så kommer jag att uppdatera dom här under. Men nu håller vi tummarna för att det man har betalat för via Supercrosslive.com håller riktigt bra i både bild och kvalité.

Live Timing och Resultat:

Livetiming med varvtider med mer
Resultatlistor

Delta i MxInAction Supercross Tippning 2018

Som flera säsonger tidigare har vi återigen öppnat upp för deltagande i MxInAction Supercross. Kolla på startsidan under artikeln som handlar om tippningen.

Information och anmälan till MxInAction SX-Tippning

Nya tidsschemat!

Reklam | Scott Sports AB

Kommentarer (6)

Tim

Tack så mycket för återkopplingen kring stream. Har nu köpt och ställt väckarklockan på 04:00 =D

Johan

Vad kör Norén i år?

Webmaster - Niklas

Det håller jag inte med om, kan ha failat en tävling eller så i slutet av förra året. Men matematiken är inte så svår idag. Som du ser på schemat drar kvällsshowen igång 7 där. Vi ligger nio timmar före alltså kl 04.00. Inte första året har premiären i Anaheim, har alltid startat kl 4.

11 andersson

Är du helt 100 på kl 04 Niklas? Förra året låg era tider fel ofta med en timmeflre Och tävlingarna startade ofta 1 Tim innan den tid ni lade ut

webmaster - niklas

Strunta i fantasyleage, dom tiderna jag angivit här uppe i svensk tid stämmer. Du får tänka på att dom är på Kaliforniensidanav landet och att tiderna skiljer sig i landet där vart man är någonstans. Vi ligger nio timmar före så bara räkna efter det på tidsschemat.

Frisen

Jag får inte ihop tiderna alls.... på fantasyleague står det att förarna ska vara inne 1000 PM men då är ju racen över enligt tidslista här ovan??? Kl 12 östkusttid som träningarna drar igång enl ovanstående tidsschema blir ju kl 18 svensk tid?

Reklam | KTM
Reklam | Forsell Motor
Reklam | MXGP
Reklam | AGM Shop