Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

MxInAction önskar alla en god fortsättning

Vi har nu hunnit fram till dagen före Julafton och vi har då även bara en vecka kvar på året 2013 innan vi slår över till det nya året med nya möjligheter. Jag själv personligen skulle vilja börja med att ge ett stort, stort TACK!

Jag startade denna sida den 29 mars 2009 och hade aldrig i mina tankar kunnat förutspå vad detta skulle leda till, hade då cirka 100-200 besökare per dag i början som jag var överlycklig över, tills idag när vi nått rekordet på en och samma dag med över 5700 unika besökare (Det var under SM-premiären i Uddevalla). Jag har fått möta så otroligt många härliga människor och fått höra så mycket varma ord, vilket gör mig både varm och glad inombords. Dock har jag alltid det lite svårt att ta det till mig då jag nästan aldrig känner mig nöjd, utan bara vill mer, vilket förstårs är bra för att vilja fortsätta utveckla både mig själv och hemsidan.

Det har varit ett stressigt år för egen del, när man hela tiden måste ligga steget före med att försöka ha något nytt att lägga ut på hemsidan varje dag. Först har jag ett vanligt hederligt arbete mellan kl 07-16 för att sedan hinna med familjelivet och sedan hemsidan på det. Oftast sker mina uppdateringar eller arbeten till hemsidan runt 23-24 tiden på kvällarna så visst har man nog tappat rätt många timmars sömn under året. Men allt detta är det värt, för jag brinner så otroligt starkt för den här sporten och vill inget hellre än att det ska utvecklas ännu mer och bli ännu större.

Foto: MxCarro

Jag vill passa på att tacka min kära medarbetare lite extra för i år, först ut är Donny Lindén som levererat makalösa bra filmer gång på gång, Alexandra Olofsson som gjorde ett imponerande jobb framför kameran med mikrofonen i handen, men ofta rätt svårflörtade killar/tjejer som inte riktigt är vana att prata framför kameran. Sen vill jag även ge ett stort Tack till min nya medarbetare Andreas Johansson, som varit otroligt flitig under hösten med att sy ihop allt det som vi har pågång till nästa säsong.

Som jag skrev för någon vecka sedan så har det varit lite lugnt med uppdaterandet med hemsidan dom två senaste veckorna med anledning av att jag tillsammans med min familj ska flytta och har renoverat en lägenhet. Men nu börjar det bli färdigt och så fort vi är klara med flytten så är jag tillbaka på banan igen, då förhoppningsvis även med den nya hemsidan som kommer att publiceras inom den närmaste tiden. Jag tackar för Erat tålamod!

Nu ska jag inte störa Er allt för länge med en massa text dagen innan Julafton, ni har säkert en Julskinka eller något annat som måste hinnas med också. Men sist men inte minst, ha nu en riktigt trevlig jul, kör försiktigt om ni ska ut och köra, så önskar jag Er alla även en riktigt god fortsättning!

Varma julhälsningar, Niklas Svensson

Kommentarer (3)

peter

TACK! Och God Jul!! :)

913

God fortsättning! :)

Harri HMP

Grymt bra mx sida med info mm mm GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR till Er alla på red.

Reklam | Forsell Motor
Reklam | MxInAction
Reklam | IDE Travel AB
Reklam | KTM