Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

Glada och sorgliga besked

Som bekant var det inte bara Anaheim II som avgjordes den gångna helgen. MXInAction har även hittat andra glada vinnare samt dessvärre också några sorgliga besked.

Två Arenacrosserier har haft fullt upp den gångna helgen. I Allentown, USA var det åter Babbitt´s Kawasaki högst upp på podiet. Denna gång blev det dubbelseger via Chris Blose (2-2) och Jacob Hayes (4-1).

I den brittiska Arenaupplagan vann EM-mästaren Thomas Ramette båda finalerna i Birmingham. Den första före Fabien Izoird och den andra före Florent Richier. När det gäller Izoird så befaras det att han bröt ett ben i samband med en krasch den andra finalkvällen. Fransmannen, som för övrigt leder tabellen, ska flygas hem till Montpellier för vidare undersökning. I samma serie har dessutom dragplåstret, den 31-årige jänkaren Josh Hansen, dragit sig ur av personliga skäl.

Till sist har det även körts en internationell tävling i traditionell motocross. Platsen var spanska Almodovar och där blev det storslam för mc-tillverkarna i Mattighofen. Vann gjorde nämligen den holländske KTM-föraren Brian Bogers (2-1) före märkeskollegan Roberts Justs (1-3). Rundade av podiet på sin Husqvarna gjorde britten Ryan Houghton (4-2).

Dessvärre avrundar vi med ytterligare en skada och det är Antonio Cairoli som tidigare i veckan bröt två revben. Det gör att han missar de två inledande deltävlingarna i det italienska MX-mästerskapet.

Foto: Babbitt´s Kawasaki

Kommentarer (1)

Å

Cairoli äter nog sin spenat och återställd p

Reklam | MxInAction
Reklam | Forsell Motor
Reklam | IDE Travel AB
Reklam | KTM