Reklam | Duells AB

Fabrikskontrakt för Gole

En nyhetsbomb briserade lagom till midsommarfirandet. Anton Gole är numera fabriksförare för den italienska motorcykeltillverkaren TM.

-Det är en dröm som går i uppfyllelse, det är det här som jag länge har kämpat för, säger Anton Gole.

Kontraktet gäller i MX2-klassen fram till och med lag-VM som körs i Matterley Basin, England den 1 oktober. Således kommer Gole att köra nio individuella VM-deltävlingar för TM.

-Jag har varit och testat med TM vid tre tillfällen och allt känns verkligen kanonbra, säger Anton Gole som därmed tar plats i fabriksteamet bredvid Samuele Bernardini, som för närvarande finns på skadelistan.

Det bör poängteras att Gole kommer att köra för TM i VM medan han fortsätter sin succé i SM för Husqvarna Scandinavia/CEC.

-Utan all fantastisk hjälp från Krister Elfving på Husqvarna Scandinavia, Mikael Löfving på Cross & Endurocompaniet, Patrik Erlandsson på PSE och alla andra sponsorer hade det här inte gått att genomföra. De har alla ställt upp till hundra procent, poängterar Anton Gole.

Goles debuterar för TM nu i helgen i samband med VM-deltävlingen i Ottobiano, Italien.

Kommentarer (2)

Martin

Kul Nästas gång ni intervjuar Gole, fråga då hur det är att hoppa mellan två olika märken, samt hur träningen går till.

Fredric

Underbart roligt! Kanske kan de två teamkompisarna lära lite av varandra - att kombinera ödmjukhet och aggressivitet ;o)

Reklam | Roland Wikblom
Reklam | HG GROUP AB
Reklam | AGM Shop
Reklam | Forsell Motor