Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

En lugnare vecka som kommer

Vi börjar närma oss mitten av sommaren nu och på fredag får vi duka upp borden med massa godsaker, när det då är dags för Midsommar fest.

Det har varit en fartfylld start på säsongen där vi fått ta del av tre deltävlingar av de Svenska mästerskapen, som hittills bjudit på riktigt bra racing. Vi har även följt med spänning när utomhus säsongen har dragit igång i Amerika där Fredrik Norén har slagit sig in kraftigt denna säsong med bra och jämna körningar strax utanför topp tio.

Denna vecka blir det lite lugnare, då jag själv kommer att resa till Spanien för en veckas semester med hela familjen. Kommer ladda upp batterierna ordentligt för sedan när man kommer hem är det bara två veckor kvar tills det äntligen är dags för VM i Uddevalla.

Semestertider har kommit!

Givetvis kommer jag försöka se till att hålla hemsidan uppdaterad dagligen med lite smått och gott, men när jag äntligen får chansen till att få lite ledigt så ska jag även ta den.

Jag vill passa på att ge ett stort tack till alla besökare som återkommer varje dag, det är otroligt kul att se att vi fortfarande snittar på en 2500 unika besökare per dag och jag hoppas att ni uppskattar det vi gör för Er.

Vill även tacka alla våra samarbetspartners som är med på tåget denna säsong, utan Er hade det varit svårt att genomföra det som vi gör. Sist men inte minst vill jag även tacka mina medarbetare Caroline Joelsson, Andreas Johansson och Donny Lindén.

Kommentarer (1)

Ola

Ta och njut av semester!!

Reklam | MxInAction
Reklam | Forsell Motor
Reklam | KTM
Reklam | IDE Travel AB