Reklam | Duells AB
Reklam | MXGP
Reklam | FoxHead Europe

En ikon lägger av

Hon har kört SM i tio år och varit en extremt god ambassadör för tjejcrossen. Nu lägger Frida Östlund handskarna på hyllan.

En fighter ut i fingerspetsarna. Så enkelt kan MXInAction sammanfatta Frida Östlund. Lovorden går att göra fler, för det finns mycket som passar in på henne. Tjejen som aldrig gav upp. Tjejen som nästan bar sin motorcykel över mållinjen om något gick snett. Men allt har ett slut, så även för Frida Östlund.

-De senaste två och ett halvt åren har varit oerhört slitsamma. Jag har dragit runt allting på egen hand. Raggat sponsorer. Tvättat cykeln. Försöka få till ekonomin samt mekat långt in på nätterna för att kunna vara startklar till helgens tävlingar, säger Frida Östlund.

Bitter? No way, snarare tvärtom. Hon är extremt nöjd med var hon har åstadkommit med sitt motorcykelåkande.

-Jag har kört SM i tio år och där samlat på mig sex medaljer (ett silver och fem brons). Jag har även kört internationellt i Europa i både EM och VM, så jag har verkligen gjort något av min motorcykelkarriär. Men nu får det vara nog, GGN blev min sista tävling, säger Frida Östlund.

Men tro nu inte att vi slipper undan den sympatiske 24-åringen.

-Jag kommer inte att försvinna från depåerna utan framöver kommer jag att hjälpa Natalie Kane med tvättande och mekande, hälsar Frida Östlund, en ikon inom svensk tjejcross.

Foto: mxcarro.se

Reklam | MXSM

Kommentarer (0)

Inga kommentarer, än.

Reklam | AGM Shop
Reklam | KTM
Reklam | MXGP
Reklam | Forsell Motor