Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

Eddie Hjortmarker kör VM för Riga Teamet

Eddie Hjortmarker är klar för Riga Motocross World Championship Team, och MX2 VM. Det här är tänkt som en trestegsraket där första året skall leda till att Eddie får den rutin som behövs för att under år två etablera sig som VM förare och slutligen lyckas nå resultat.

Hjortmarker är den förste svenske föraren som kört för Riga Motocross och samarbetet har funkat bra, varför det blivit en naturlig utveckling att han fått möjligheten att köra VM. Eddie har ingått i teamet under 2013 och kört EMX 250 för dem.

Ivo Steinbergs som äger Riga Motocross slutar nu själv som VM förare och kommer att lägga sin kraft på att utveckla teamet och förarna.

Aleksandra Steinberga, Teamkoordinator, Eddie Hjortmarker, Ivo Steinbergs Ägare/Teammanager.

Hela idén med Riga Motocross bygger på att förarna själva har kontrakt direkt med bland annat det mc-märke som teamet kör. Det här håller nere teamkostnaderna vilket gör att blir förhållandevis billigt att köra för det här teamet.

Cross & Endurokompaniet, KTM Scandinavia och Duells stöttar mig och hjälper mig att göra den här satsningen möjlig. Jag ser verkligen fram emot att äntligen få köra VM, som jag drömt om sedan jag var liten, säger Eddie.

Kommentarer (6)

chris

kul kanske , men han har dock inge där att göra ännu.

Ktm

Fan vad kul. Härligt med totalt tre stycken svenskar i vm i sommar. 1 tjej 2 killar..Hade varit kul med en svensk i MX1 också men detta är ju ändå grymt. Nu längtar man ju ännu mer till Uddevalla och VM där.

Oskar

SATAN! Vad roligt!

Brandt

Lycka till! roligt att fler svenskar får chansen.

Mats B

Lycka till !

141 racing

Kan bara önska Eddie all lycka denna säsongen roligt med en Svensk i VM.

Reklam | Forsell Motor
Reklam | KTM
Reklam | IDE Travel AB
Reklam | MxInAction