Reklam | Duells AB
Reklam | MXGP
Reklam | FoxHead Europe

Daytona Supercross var magiskt

Nyss vaknat här i soliga Florida efter en lång dag igår på Daytona International Speedway arena där det säkert var runt 60-70.000 människor igår.

Fick veta att den stora läktaren rymmer hela 247.000 åskådare och som också var fullsatt för två veckor sedan när Daytona 500 avverkades. Och jag tyckte mig se att nästan halva läktaren var fylld och många som stod längs med staketet nere vid banan. Så när jag säger runt 60-70.000 så är det säkert i underkant till vad det egentligen var.

Foto: Niklas Svensson

Jag avslöjar inga resultat idag och jag kommer heller inte hinna med att lägga ut någon repris, nu är det dags att packa ihop allt och bege oss ner till flygplatsen i Orlando för att invänta flyget hem till Sverige igen där vi landar under måndag eftermiddag hemma igen och sedan på’t med jobbet direkt på tisdag morgon.

Men jag lovar er, jag har MASSOR att rapportera och skriva om från denna resa och det kommer att komma massor av läsvärda artiklar från denna resa och mina upplevelser.

Foto: Niklas Svensson

Men jag vill avsluta denna fantastiska resa med att säga stort tack till Fredrik Norén för ett varmt mottagande och att du verkligen hade något på gång igår. Det räckte inte hela vägen fram denna gång, men i kvalheatet låg du och fightades om en tredjeplats innan du gick omkull men återhämtade dig och lyckades vinna sista chansen och fick äran att prata inför hela arenan.

Det var också mäktigt att sitta bland publiken, där flera hejade fram ”Fast Freddie” och levde sig in i din körning. Det märks att du gjort dig en namn här borta, det är stort och man var stolt över att vara svensk igår på läktaren.

Foto: Niklas Svensson

Men för er alla som ännu inte upplevt supercross i Amerika eller Daytona för den delen, ni bara MÅSTE göra det om ni får möjlighet. Det här var något utöver det vanliga och något som jag kommer minnas för all framtid.

Reklam | MXSM

Kommentarer (5)

Everts

Jonny, kolla in offroadvideos.org

Jonny

Varför är inte Finalerna från Daytona upplagda än? Brukar ju komma dagen efter.

Niclas

Måste bara fråga, kan de vara en Niklas som man hör skrika i LCQ? ;) Bra jobb med rapporter från MX-världen. Alltid lika kul att läsa

Everts

Bra jobbat Niklas, du har förmågan att förmedla motocrossen på ett nästan magiskt sätt. Ser fram emot att få ta del av ditt material. Have a nice trip!

SmallTownWildBoy

Det låter verkligen härligt Niklas!!! Kul!! Har också varit "over there" och kollat SX samt Outdoor live. Det är grymt häftigt och helt enkelt underbar upplevelse!! Ser fram imot dina repotage :)

Reklam | AGM Shop
Reklam | KTM
Reklam | Forsell Motor
Reklam | MXGP