Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

Comeback för Ryan Villopoto

Ikväll är det dags för Monster Energy Cup i Sam Boyd Stadium i Las Vegas och under fredagens pressträff presenterades Ryan Villopoto som klar för start.

Foto: Niklas Svensson

Efter sin fjärde raka SX-titel 2014 så tog Ryan Villopoto sikte på MXGP i Europa under 2015 men där vet vi alla hur tidigt det slutade efter en krasch i Italienska Arco och valde därefter att lägga karriären på hyllan. Har sedan dess även bytt från Kawasaki till Yamaha. Han har dock inte legat på latsidan sedan 2015 utan man har sätt honom medverkat i små tävlingar och andra arrangemang runt om i världen.

Men till kvällens stora händelse med Monster Energy Cup så får vi äntligen se Ryan Villopoto bakom startgrinden igen tillsammans med världseliten. Kanske pengarna börjar ta slut? Att han har sikte på att vinna miljonen för en andra gång som han var den förste att göra 2011.

Foto: Niklas Svensson

Skämtåtsido, men riktigt kul att se Villopoto tillbaka bakom grinden och det ska bli spännande att se om de gamla takterna sitter kvar, vilket dom säkerligen gör, frågan är nog mer på själva tävlingskonditionen.

Kommentarer (4)

Robocop

Gick ungefär som väntat, strax bakom top-10

Stefan

Inte för att vara den! Men jag tror att du har en poäng angående miljonen! Tyvärr har Ryan varit borta och skadad för länge. Jag hoppas att jag har fel!

Webmaster - Niklas

Simon: om du kollar startsidan så hittar du en artikel med den informationen :)

Simon

Vilken tid går kalaset svensk tid?

Reklam | IDE Travel AB
Reklam | KTM
Reklam | Forsell Motor
Reklam | MxInAction