Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

Cairoli fick bergen att vibrera i Arco

Det var väldigt länge sedan jag kände att Motocross-VM var så spännande som det är just nu, denna säsong och bara efter fem körda deltävlingar.

I helgen var det äntligen dags för ”premiär” på Europeisk mark och det med nästintill fulla grindar i samtliga klasser. Och vem tror ni hemmafansen hoppades mest på? – Antonio Cairoli!

Foto: KTM Racing - Ray Archer

Första heatet blev en lekande lätt seger om man jämför med hur det andra heatet urartade sig. Blev snuven på en holeshot av Tim Gajser som tryckte ut honom hårt och sedan föll Cairoli på eget misstag i nästa kurva. Där efter startade en uppkörning som man sent ska glömma bort, kan nog vara bland de häftigaste och fräckaste jag sätt på väldigt länge och det tåls att titta på om och om igen.

Från en 22a plats upp till tvåa på det sista varvet, vilket var platsen han behövde ta för att vinna GP-segern inför sina hemmafans. Och jublet visste inga gränser när passeringen kom ett halvt varv kvar innan mål och bergen i Arco de Trentino sattes nog i gungning.

Här under kan ni se några sköna filmer från det andra heatet och där se var Cairoli gjorde sina fräcka omkörningar samt höra fansens jubel genom Cairolis GoPro film.


Kommentarer (3)

Djjd

Hur menar ni när ni säger att gajser tryckte ut Cairoli hårt? Vad jag kan se var bara gajser först in och hade innerspåret så bara för Cairoli o släppa av. Någon som Dock parkera en förare varje varv var Cairoli så han ska nog va försiktig med o klaga på gajser tror jag :))

Thomas

Årets prestation! Egentligen borde man sluta titta nu, det kan väl inte bli bättre än så här?

FL

Ingen risk att cairoli knäcker sitt kopplingshandtag vid en vurpa iallafall

Reklam | IDE Travel AB
Reklam | Forsell Motor
Reklam | KTM
Reklam | MxInAction