Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

BUD och BMK

Mitt under pågående GGN ploppar det upp en och annan påskrift inom MX-världen. Här är senaste nytt.

BUD Kawasaki har spikat sin trupp till kommande säsong och de presenterar i varje fall två intressanta förare. Tyska löftet Brian Hsu är nämligen klar, precis som årets EM125-mästare, fransmannen Brian Moreau. Hsu kommer att köra de europeiska VM-deltävlingarna medan namnen Moreau kliver upp i EM250. Tredjeman i truppen är Pierre Goupillon.

När det gäller BMK Uddevalla så ha de blivit tilldelade såväl EM125 som EM250 som supportklasser vid sin GP-deltävling i augusti. För besökarna betyder detta bästa möjliga, sportsliga scenario. Nu återstår det bara att se om BMK kan sy ihop säcken tillsammans med kommun och sponsorer.

Buildbase Honda har lockat till sig nya zeeländaren Josiah Natzke från Hitachi KTM. I hans fall ligger största fokus på den brittiska serien där Natzke blir en minst sagt het guldkandidat i MX2-klassen.

En annan guldkandidat kan komma att bli Harri Kullas. Fast i hans fall kommer det att handla om den spanska mästerskapsserien. Ty Kullas har skrivit på för CSM Zambrana Husqvarna i jakten på att peta bort Jose Butron från tronen.

Foto: AW (Harri Kullas)

Kommentarer (2)

Jens

Hsu har väl haft skadebekymmer?

janos

Tyska löftet Brian Hsu har man ju hört i flera år att han ska vara ett löfte, frågan är när han bevisar motsatsen...

Reklam | MxInAction
Reklam | KTM
Reklam | IDE Travel AB
Reklam | Forsell Motor