Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe
Reklam | MXGP

Boka in Red Bud – Lag VM 2018!

Lag-VM 2017 i Matterley Basin hade knappt hunnit avslutats innan man presenterade den glädjande nyheten vart 2018-års Lag-VM ska arrangeras någonstans.

Rykten har under hela året satt oddsen på Red Bud i USA men även Teutschental i Tyskland har kommit på tal. Men det blev tillslut den förstnämnda.

Foto: MxCarro.se - Caroline Joelsson

2018-års Lag-VM kommer att äga rum på Red Bud Raceway men vi vet ännu inte något datum. Men antagligen sista helgen i september (29-30e) eller första helgen i oktober (6-7e).

Så fort vi vet mer om detta kommer vi att gå ut med mer information och vi lovar till denna gång att se över alla olika resvägar för att ta sig dit. Detta kan ju komma att bli århundradets Lag-VM om allt skulle gå vägen.

Foto: Vitalmx.com

Leker snabbt med tanken om några förare som Ken Roczen, Marvin Musquin, Eli Tomac, Blake Baggett, Jeffrey Herlings, Zach Osborne, Antonio Cairoli med fler skulle vara hela och komma till start.

Kan redan nu tycka att Fredrik Norén är en klar favorit att bli uttagen, en bana som han kört många gånger på och även gjort väldigt bra ifrån sig på. Vilka hans två teamkamrater skulle vara i Sveriges lag återstår att se, det får säsongen 2018 visa och givetvis gäller det även för Norén att fortsätta att vara på hugget.

Kommentarer (5)

Erik

Har också för mig att Glen Helen varit uppe på tapeten tidigare, som värd för MXofN. Personligen hade jag hellre set Glen Helen än Red Bud, älskar den banan med alla mega hopp och branta upp och nerförslöper. Tycker att flertalet banor idag ligger jävligt tråkigt, mitt på ngn platt åker med lite mindre kullar....riktig mx ska vara på banor som exempelvis Glen Helen eller Ironman Mx....även Fermo i Italien verkar som ngn cool bana samt givetvis Ernee i Frankrike. Tänk Josh Grant som representant för USA och GH som värd...det hade varit grejer det

Pg

Bra kört av alla i helgen Alvin 6 i sin klass Fredrik 9 och Filip 11 Nästa år blir det ett par pinnhål upp oavsett vilka som kör Sverige är på g????

Christoffer

Var inte Noren bäste svensk i helgen? Vore väl attans om inte han fick chansen att köra på "hemmabana" nästa år då :) Hur spikat är det föresten? Var inte Glen Helen också spikat för att hålla årets mxdn?

Webmaster - Niklas

Visst är de det, var inget allvar med det heller, lekte mest med tankarna :)

Spiken

Att börja spekulera om ett eventuellt lag 369 dagar före start är väl mycket långsökt.

Reklam | KTM
Reklam | AGM Shop
Reklam | MXGP