Reklam | Scott Sports AB
Reklam | Duells AB
Reklam | Scott Sports AB
Reklam | FoxHead Europe

Beställ årets Lag-VM tröja – Sponsra Team Sweden

Säsongen är inne på sin slutspurt med både VM, EM, Nationals och MXSM i Sverige med bara några få deltävlingar kvar att köra.

När allt detta är över är det dags att blicka vidare över mot årets största tävling och jag talar givetvis om 2016-års upplaga av Motocross of Nations, Lag-VM, som arrangeras den 24-25 september i Maggiora, Italien.

Ännu är inte Sveriges lag spikat men jag tror att vi kommer ha riktigt goda chanser detta år, oavsett vilka förare det blir av dom som blivit utvalda till gruppen som består av Filip Bengtsson, Jesper Jönsson, Anton Gole, Fredrik Norén och Alvin Östlund.

Och som vi annonserat ut om förut så har vi på MxInAction tillsammans med PSR/036Reklam.se och Motocross sektionen ingått ett samarbete där vi ska sälja 2016-års Team Sweden Lag-VM T-Shirt, där allt överskott går oavkortat till förarna och deras team.

Jag har redan prövat ett exemplar av denna fantastiska tröja och jag kan försäkra er om att det är 100% kvalité på materialet och att den är otroligt skön och snygg att bära på sig. Oavsett om du ska flyga ner själv på plats eller bara sitta hemma i TV-soffan så hoppas jag att ni är med och visar ert stöd för Team Sweden med ett köp.

Tröjorna kostar 200kr/st - www.036reklam.se

Tröjorna finns i ett begränsat antal så skynda in för att vara säker på att just du får en tröja, skulle dom ta slut relativt snabbt så finns det en liten chans till att beställa hem fler tröjor men tiden rinner snabbt iväg.

Tröjorna kommer även att finnas under SM-deltävlingarna i Finspång och Uddevalla där man kan köpa dom på plats i MxInAction Mediacenter

Förutom tröjorna så går det även för företag att vara med för att sponsra Team Sweden 2016, det finns idag två olika sponsorpaket att köpa, ett stort och ett litet, där ni snart får mer information från MX-Sektionen eller om du vill veta redan nu, skicka ett mail till motocross@svemo.se

Klicka här för att komma till webbshopen: MXON Lag-VM T-shirt

En artikel med information hur man reser till Lag-VM, olika flyg, olika hotell med mer kommer till helgen. Så hoppas jag att så många som möjligt har möjlighet att ta dig ner till Italien för att ta del av årets häftigaste tävling!

Reklam | Scott Sports AB

Kommentarer (3)

Tommy

Finns det barn storlekar??

Webmaster - Niklas

Normala :)

stefan

Hur är storlekarna på tröjorna?

Reklam | AGM Shop
Reklam | Forsell Motor
Reklam | MXGP
Reklam | KTM