Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

Andreas på besök hos TLD Red Bull KTM

Tidigare i veckan så bjöd KTM in till pressvisning av deras nya Factory Edition modeller på deras supercrossbana i Corona, Kalifornien. I samband med detta presenterade de sina fabriksteam för 2016.

Troy Lee Designs teamet som förra året hade support från KTM med tillgång till deras fabrikshojar blir nu det officiella teamet för KTM i 250 klassen.

Foto: Andreas Johansson

Detta medför att Justin Hill som 2015 körde för Red Bull KTM nu ansluter till TLD för 2016.

Så 2016 kommer teamet bestå av följande förare:

Jessy Nelson #13
Shane McElrath #30 (skadad just nu)
Justin Hill #36
Mitchell Oldenburg #42
Alex Frye #128

Foto: KTM Images

Troy Lee som är ägare av teamet medverkade under kvällen och framförde flera gånger hur stolt han var att de fått denna chansen att representera KTM’s fabriksteam i 250 klassen.

Han uttryckte sig att det är barndomsdröm som går i uppfyllelse att få representera ett fabriksteam. De ska göra allt de kan för att leva upp till allt vad detta innebär och han såg detta som ett steg i rätt riktning för teamets utveckling.

Foto: KTM Images

Detta medför även att vi för första gången kommer få se TLD Red Bull KTM på båda kusterna av landet. Jessy Nelson som vi får se som teamet främsta hopp till kunna ta hem en titel 2016 blev även ärad med att få en KTM Factory Edition modell uppkallad efter sig.

Kommentarer (0)

Inga kommentarer, än.

Reklam | Forsell Motor
Reklam | IDE Travel AB
Reklam | MxInAction
Reklam | KTM