Reklam | Duells AB
Reklam | FoxHead Europe

16 frakturer för Kvarnström

Två varv hann det bli innan rödflaggan kom ut i det andra finalheatet i MxGirls-klassen. Anledningen var tyvärr den att en förare hade kraschat vådligt och blev liggandes mitt på banan med hjälp av sjukvårdspersonal.

Många hörde av sig och undra vem det var, men med hänsyn till nära och kära som kanske inte finns på plats så vill vi ogärna skriva ut några namn på förare om vi inte vet att allt gått bra. Denna smäll såg otäck ut enligt vittnen.

Men den som stöp i backen var Sanna Kvarnström, körandes på en Husqvarna för SMK Eksjö och under tisdagen fick vi ett glädjande besked att det trots omständigheterna har gått bra, även om rubriken låter väldigt allvarlig.

Foto: Niklas Svensson

– Det är tyvärr inget vidare med mig, resultatet blev runt 16st frakturer på bland annat revben, skulderblad, rygg och nyckelben. Kroppen är mörbultad men läkarna låter förhoppningsfulla och tror på en 100% återställning efter läkning och mycket rehab, hälsade Sanna. Vi på MxInAction skickar en styrkekram och hoppas att rehabiliteringen kommer att gå bra!

Vi har även fått in en hälsning från föraren Viktor Redman, som dessvärre kraschade olyckligt på lördagen i första träningen i 125cc U17-klassen. Resultatet blev ett brutet lårben med öppen fraktur, men har nu opererats och fått en ställning runt låret som ska sitta där i cirka 8-10 veckor. Vi skickar styrkehälsning även till Viktor!

Kommentarer (3)

Braaaaap

Fel på banan ? Det är ju många som gnäller på det annars.

Jonathan

Hoppas på snabb läkning för de båda och att de är på banan snart igen! Krya!

Peter

Tack för att det finns tillgänglig sjukvårdpersonal på plats, fi faan inte kul med sådana där skader! Hoppas på att båda får ett snabbt tillfrisknande!

Reklam | IDE Travel AB
Reklam | Forsell Motor
Reklam | KTM
Reklam | MxInAction