Reklam | Duells AB
Reklam | Scott Sports AB
Reklam | Scott Sports AB
Reklam | FoxHead Europe

Om

MxInAction - Motocrossinaction.com föddes under våren 2009 med en idé om att få ut alla de bilder som togs över hela landet. Hela första året handlade sidan enbart om bilder som publicerades i olika album. Första året var det mest på hobby nivå och som en kul grej att göra på sidan av all crosskörning. Första året landade besökarantalet på de lilla som drygt 20.000 besökare!

2009

Men efter det första året hade jag fått blodad tand och ville utöka ännu mer, jag kände att jag ville få ut mer nyheter om svensk motocross och dela med mig utav så mycket mer än bara bilder. Så till 2010 fick sidan ett ansiktslyft så att jag då både kunde skriva och lägga ut album. Besökarantalet fördubblades detta år och det gjorde mig ännu mer sugen på att lägga ner ännu mer tid och kraft, då jag har ett enormt intresse för sporten.

2010

Sagt och gjort till 2011 förvandlades sidan om på nytt och jag tog in en person till som skulle hjälpa mig under året. Theodor Looström som jag visste var duktig fotograf samt van att stå bakom filmkameran. Vet inte hur många timmar i veckan som jag la ner på att uppdatera sidan, dagar som långa nätter, allt för att se till så att allt det senaste i MX världen fanns med. Från att under 2010 haft runt 50.000 besökare så slutade år 2011 med över 340.000 besökare. Ett enormt skjut i höjden och det gör att man bara vill fortsätta ännu hårdare!

2011

År 2012 fortsatte resan spikrakt upp och tillsammans med Theodor Looström så ordnade vi filmer och bilder samt mycket annat till hemsidan för att göra det så bekvämt som möjligt för våra besökare. Det blev en helt ny design från Dicto Design som återigen gjorde ett kanonjobb med att få till en läsvärd nyhetsportal.

Totalt kom vi upp i en siffra på över 650.000 besökare och det var nästan dubbelt upp från säsongen innan. Detta medförde att man blev laddad med ännu mer energi till att utveckla både en själv och hemsidan. Efter två säsonger med Theodor Looström vid min sida så valde Theodor att tacka för sig, med att satsa på sin egna karriär som Motocrossförare. Men kan inte tacka Theodor nog för all hjälp jag fick under dessa år.

2012

Till 2013 sökte jag febrilt efter någon som kunde ta efter Theodor Looströms roll bakom filmkameran och tillslut fann jag den suveräne Donny Lindén som tog över ansvaret för filmskapandet för SM-deltävlingarna. Hemsidan fortsatte med sitt vanliga utseénde med små justeringar. Fick även en ny medarbetare vid namn Andreas Johansson som inledningsvis skrev lite artiklar, men som idag har tagit hand om marknadsföringen och som även skriver artiklar. Säsongen gick riktigt bra och det var ett otroligt givande år. Fick även enorm hjälp av Alexandra Olofsson som skötte med att hålla i mikrofonen framför filmkameran tillsammans med Donny Lindén, där de skötte intervjuer efter racen samt gjorde rundvandringar i depån för att snacka med teamen och förarna. Totalt steg vi över 846.000 besökare totalt och ökade på siffran bra från säsongen innan.

Nästa mål ligger för 2014 där vi vill uppnå ett besökarantal på minst 1.000.000 totalt. För att lyckas med detta har vi återigen skapat en helt ny design med nya funktioner, allt för att våra besökare och samarbetspartners ska trivas ännu bättre när de besökare vår nyhetsportal. Jag kommer att fortsätta samarbetet tillsammans med Donny Lindén bakom kameran, Andreas Johansson som blir min sidoman med marknadsföring och artiklar.

Vi har även knutit till oss Sveriges i särklass vassaste och bästa fotograf Caroline Joelsson, mer känd under namnet "MxCarro" som driver sin hemsida www.mxcarro.se och som arbetat många år med att leverera bilder till våra "konkurrenter". Så nu kommer jag själv att mer kunna koncentrera mig mer på uppdateringar och annat under tävlingarna som vi alla kommer vara tillsammans på, vilket kommer generera mer tid åt hemsidan och förhoppningsvis ett mycket större flöde med nyheter.

Vi ser väldigt mycket fram emot att den nya säsongen ska ta fart och jag vill passa på att Tacka alla mina samarbetspartners, medarbetare och besökare som gör detta möjligt för mig. Jag själv har hållit på med Motocross sedan jag föddes och har aldrig slutat älskat denna sport sedan dess. Jag brinner så otroligt stort för våran älskade sport och jag vill inget hellre än att vara med och bidra till att sporten växer ännu mer i vårat avlånga land.

Jag önskar er varmt välkomna hit till Motocrossinaction.com och jag hoppas ni ska trivas här tillsammans med oss!

Mvh Niklas Svensson

Kommentarer (6)

william 11år

vilka dagar kan man komma.

Lenny

Hej Har en 250 kxf 2012 som påstårsig va ägd av dig tidigare är lite intresserad av vad som är gjort i framgafflen på den om du kommer ihåg nås på mail Lenny.hedberg@relita.se

Målaren

Har arbetat i hallunda( Botkyrka ) har aldrig sätt så många nya crossar för utom på mässa eller tävling . Polisen struntar i lag löst område. Här kör dom två eller tre på hojarna samt utan hjälmar på gång vägar. Jag skulle inte tro att 5% är ärliga hojar. Här skulle jag söka om jag vart av med min hoj. Mvh målaren

Mattias

Jag vill ni ska veta att jag tycker ni gör ett sjukt bra jobb med alla reportage, uppdateringar, infos mm. Jag är inne på eran sida varje dag och det är tack vare er som man kan följa sporten så bra som det går att göra. Jag gillade jämförelsen ni gjorde om Nationals vs VM. Konstigt att VM tillåts spåra ur mer och mer för varje år. Återigen ni gör ett kanonjobb alla som jobbar på och med Motocross in action! Tack!

Niklas Svensson [ADMIN]

Hej Kristoffer! Jag har lagt ut dagens bilder från Uppsala på Repractice Facebook sida. Klicka in där och se om du hittar några där annars kan du maila till mig niklas@motocrossinaction.com

Krstoffer Tengroth

Kan du snälla ta kort på mig när jag kör , jag har vart med på flera Repractice läger men har knappt fått några kort på migoch skulle vilja stt det blev fler. Om du tar lite mer kort på alla så kanske du får några på mig då. :)

Reklam | Forsell Motor
Reklam | KTM
Reklam | MXGP
Reklam | AGM Shop