Reklam | Duells AB
Reklam | Scott Sports AB

Visar inlägg i kategorin galleri

Galleri #tele2 arena #supercross #stockholm #24mx

Fotogalleri från Supercross på Tele2 Arena – Fredagsmix

Imorgon smäller det igång, 24MX International Supercross på Tele2 Arena i Stockholm med stjärnor från både Europa, Amerika och Sverige!

Galleri #mxgp #lag vm #fotoalbum #mxcarro #maggiora

Fotogalleri från Lag-VM i Maggiora - Lördagsmix

Klockan 06.00 ringde klockan imorse och det var några tunga trötta ben som knappt ville lyfta kroppen ur sängen, men en snabb dusch så var det bara att sätta sig i bilen ut mot banan igen.

Galleri #fotoalbum #maggiora #mxon #lag vm

Fotogalleri från Lag-VM i Maggiora - Fredagsmix

En solig och vacker dag har vi haft här på Maggiora MX Park, där 2016-års upplaga av Motocross of Nations ska avgöras med inledande kvalheat under lördagen som kommer att bli en nagelbitare. Här ovanför följer ett gäng med bilder från dagen, från depåvandring, presskonferens, Team Sweden fotografering med mer.

Galleri #maggiora #fotoalbum #lagvm #mxon

Fotogalleri från Lag-VM i Maggiora - Torsdagsmix

MxInAction befinner sig nu på plats nere i Italienska Maggiora, där 2016-års Motocross of Nations ska avgöras under helgen på den enormt vackra banan här i Maggiora. Här följer ett litet album med bilder från torsdagen och mer kommer att komma.

Reklam | Scott Sports AB

Galleri #fotoalbum #uddevalla #mxsm

Fotogalleri från MXSM-finalen i Uddevalla

Mycket jobb senaste veckan har tyvärr fått mig att bli sen med ett album från MXSM-finalen från Uddevalla, men här kommer nu ett stort gäng med bilder!

Galleri #fotoalbum #vikbanan #upplands väsby

Fotogalleri från USM på Vikbanan

Nu var det länge sedan jag hann ladda upp ett fotogalleri från en tävling men här kommer nu äntligen ett gäng med bilder från den fjärde deltävlingen av Ungdoms-SM hos Upplands-Väsby MK.

Galleri #fotoalbum #haninge mk #mxsm

Fotogalleri från MXSM i Haninge

Lugnet har nu börjat lägga sig efter en fullspäckad SM-helg i Stockholm och hos Haninge Motorklubb, som stod som värd för den andra deltävlingen av 2016-års Svenska Mästerskap.

Galleri #tibromk #fotoalbum #motocross sm #mxsm

Stort album från MXSM i Tibro

Under resan hem igår från den första SM-deltävlingen i Tibro kunde jag få tid till att redigera ihop lite bilder medans farsan körde oss hem.

Galleri #motocross sm #tibromk #fotoalbum #mxsm

Fotogalleri från Tibro – Söndagsmix

Här kommer nu ett första fotoalbum från Tibro Motorstadium där den första deltävlingen av 2016-års Svenska Mästerskapen ska avgöras med finalerna under dagen.

Galleri #

Fotogalleri – Fredagsmix från Tibro

Det har varit full rulle sedan ankomsten här hos Tibro Motorklubb men mellan varven hann jag ta några bilder runt om i depån, men givetvis kan jag lova er hundratals fler imorgon!

Reklam | Forsell Motor
Reklam | AGM Shop
Reklam | MXGP
Reklam | KTM