Reklam | Duells AB

Visar inlägg i kategorin artikel

Artikel #livestream #ama #supercross #stlouis

Information inför AMA Supercross i St. Louis – Live ikväll

Då har vi kommit fram till ännu en ny lördag och vi ska återigen få ta del av en deltävling av Monster Energy AMA Supercross, den 13e i ordningen som denna kväll besöker Edward Jones Dome i St. Louis.

Artikel #mxcarro #emeliedahl #yamaha #mxgp

Emelie Dahl tvingas till operation – Säsongen slut

Inför säsongen var det en storsatsning som låg i planen för 16-årige Emelie Dahl från Mälarö som skulle satsa på att köra hela VM-serien.

Artikel #palaraceway #viktorbjörklund #scottsports #amerika

Viktor Björklund hölls nedsövd efter olyckan

Vi har under vårkanten kunnat följa Viktor Björklund när han i sina rapporter berättat hur träningen har fungerat borta i Amerika, där han varit och tränat väldigt länge nu under vinterhalvåret.

Artikel #pitbeirer #mxgp #jeffreyherlings #ktm

Jeffrey Herlings skadad – Missar Brasiliens GP

Under onsdagen meddelade Team Red Bull KTM Racing att nuvarande MX-världsmästaren Jeffrey Herlings inte kommer att delta till helgens tredje deltävling av Motocross VM i Brasilien.

Reklam | FoxHead Europe

Artikel #adamcianciarulo #kawasaki #supercross

Kawasaki föraren Adam Cianciarulo till operationsbordet

Säsongen har bara börjat men tyvärr så börjar det fyllas på i skadelistan redan nu och nästa man på listan är Monster Energy Kawasaki föraren Adam Cianciarulo, som nu är ute ur mästerskapet.

Artikel #amyschaafphotography #norenmx #supercross #toronto

Fredrik Norén skadad – Race rapport från Toronto

Åkte till Kanada fredag eftermiddag för att tävla den enda tävlingen utanför USA, stannade i Ohio mellan tävlingarna så hade inte mer än 5 timmars bilresa till Toronto.

Artikel #robertlind #ama #supercross #toronto

Race rapport från Robert Lind – AMA Supercross Toronto

Ytterligare en deltävling som avverkats, och denna gången var det i Toronto Kanada. Varje år körs en deltävling i Kanada och det är också det enda racet som körs utanför USA under hela serien.

Artikel #rapport #holländska #mill

135 poäng för Svenskarna i Holländska Mill

För drygt en vecka sedan drog premiären igång för årets första deltävling i Holländska Mästerskapet i Emmen där vi hade flera Svenskar till start och som fick sätta vinterhalvårets träning på ett ordentligt prov.

Reklam | MXGP

Artikel #emxracing #honda #produkttest #galfer

MxInAction test av Galfer Tsunami Oversize kit

  • Av Test

Vi har under hösten/vintern byggt ihop 2st motorcyklar med olika eftermarknadsprodukter och först ut är testet av Galfer Tsunami Oversize Brake kit.

Artikel #livestream #ama #supercross #toronto

Information inför AMA Supercross i Toronto – Live ikväll

Under kvällen smäller det äntligen igång igen då vi äntligen kommit fram till lördag igen, vilket betyder att vi mot kvällen får ta del av den 12e deltävlingen av Monster Energy AMA Supercross i Toronto.

Reklam | MXGP
Reklam | AGM Shop
Reklam | KTM
Reklam | Forsell Motor