Reklam | Duells AB
Reklam | Scott Sports AB

Visar inlägg i kategorin artikel

Artikel #glimmingen #bmkuddevalla #mxgp

Uddevalla GP står på tur – Del 2

Då har det blivit dags att köra igenom den andra delen med uppladdning inför helgens VM-deltävling som kommer att avgöras på Glimmingen Motorstadium i Uddevalla nu till helgen den 5-6 Juli.

Artikel #honda #fredriknorén #ama #nationals

Fredrik Norén tar Justin Barcias plats i Honda Fabriksteam

Nu kan vi äntligen få kläcka den underbara nyheten, säkerligen en av de största på väldigt, väldigt länge och som kommer skriva historia inom Svensk Motocross.

Artikel #glimmingen #bmkuddevalla #mxgp

Uddevalla GP står på tur – Del 1

Nu har vi äntligen nått fram till det många utav oss har väntat ett helt år på, när vi i helgen kommer att få ta del av den 18e upplagan av Uddevalla GP på Glimmingen Motorstadium nu i helgen den 5-6 Juli.

Artikel #rapport #järvamk #östramx

Kladdigt under Östra MX Serien på Barkarby

Under natten till söndagen så öppnade himlen upp sig ordentligt och förvandlade en riktigt fin preppad jordbana på Barkarby Motorstadion till ett ler bad under förmiddagen.

Reklam | Scott Sports AB

Artikel #rapport #sverigecupen #nolbybanan #njurunda

Rapport från Sverige Cupen i Njurunda

Det har varit en fullspäckad helg uppe i Njurunda på Nolbybanan som i helgen arrangerat både Junior-SM under lördagen och med Sverige Cupen under söndagen med många förare till start.

Artikel #juniorsm #njurunda #rapport

Nylén och Jönsson vann Junior-SM i Njurunda

Sommaren lyser med sin frånvaro och det har varit några regniga och kalla dagar den senaste veckan, men när den andra deltävlingen avv Junior-SM skulle avgöras i Njurunda igår så höll vädret upp.

Artikel #muddycreek #livestream #ama #nationals

Information inför AMA Nationals Muddy Creek – Live ikväll

Äntligen har det blivit lördag igen och det är nu två veckor sedan vi sist fick sitta bänkade framför datorerna med att följa fjärde deltävlingen av Lucas Oil AMA Nationals i High Point.

Artikel #ama #jamesstewart #suzuki #nationals

James Stewart får starta till helgen

Det har varit en tuff vecka för Yoshimura Suzuki föraren James Stewart som för snart drygt två veckor sedan fick veta svaren från ett dopingtest som togs den 12e April under Supercross deltävlingen i Seattle.

Artikel #lagsm #västeråsmk #rapport #elitserien

Järva MK tog hem segern i Sprint

Börjar med att skriva orden, WOW! Det är min sammanfattning av onsdagskvällen som jag tillbringade på Malma banan i Västerås där den tredje deltävlingen av Lag-SM avgjordes.

Artikel #facebook #ulricehamnmk #intervju #stulnacrossar

Mannen bakom Stulna crossar hela Sverige

Under den tredje deltävlingen av Motocross-SM på Bogebanan i Ulricehamn hade vi på MxInAction bjudit ner en person för att göra en intervju, som fick tillgång till ett VIP-pass genom oss för att kunna se den Svenska Eliten köra under söndagens finaler.

Reklam | KTM
Reklam | AGM Shop
Reklam | Forsell Motor
Reklam | MXGP