Reklam | Duells AB

Visar inlägg i kategorin artikel

Artikel #rapport #glimmingen #bmkuddevalla #mxgp

Rapport från kvaldagen i Uddevalla GP

Klockan har passerat middag och vi har precis avrundat det sista heatet för dagen här i Uddevalla GP där det avslutades med final av EM-250cc klassen och här följer ett kort sammandrag av dagen.

Artikel #rapport #glimmingen #bmkuddevalla #mxgp

Fjärdeplats för Rikard Hansson i EMX 300cc i Uddevalla

Då har vi klarat av helgens första final och det i EM klassen för 300cc som drog iväg med sina 16st startande denna helg.

Artikel #rapport #glimmingen #bmkuddevalla #mxgp

Värmebölja på Glimmingen i Uddevalla

Det känns som att det kommer bli en rekord varm dag här under kvaldagen i Uddevalla GP, när solen strålar ner mot oss alla här på Glimmingen Motorstadium.

Artikel #nationals #ama #livestream #redbud

Information inför AMA Nationals i Red Bud – Live ikväll

Som man har längtat efter just denna dag, lördagen den 5 Juli där vi under dagens ska få ta del av Uddevalla GP samt en ny deltävling med Lucas Oil AMA Nationals i Red Bud.

Artikel #glimmingen #bmkuddevalla #mxgp

Uddevalla GP står på tur – Del 4

Solen skiner här nere på campingen på Glimmingen Motorstadium i Uddevalla, där vi under torsdagskvällen landade här nere, för att ta del av en helg fylld av härlig racing med världseliten på plats.

Artikel #glimmingen #bmkuddevalla #mxgp

Vi är på plats i Uddevalla

Under torsdagen startade äntligen resan ner med målet inställt på Glimmingen Motorstadium i Uddevalla och vi landade här på familjecampingen sent på kvällen.

Artikel #eddiehjortmarker #bmkuddevalla #glimmingen #mxgp

Uddevalla GP står på tur – Del 3

Tiden rullar iväg, nu framme vid torsdag och den efterlängtade helgen kommer allt mycket närmare när vi till helgen ska få ta del av en fullspäckad VM-deltävling i Uddevalla med fem olika klasser till start.

Artikel #glimmingen #bmkuddevalla #mxgp

Uddevalla GP står på tur – Del 2

Då har det blivit dags att köra igenom den andra delen med uppladdning inför helgens VM-deltävling som kommer att avgöras på Glimmingen Motorstadium i Uddevalla nu till helgen den 5-6 Juli.

Reklam | MXGP

Artikel #honda #fredriknorén #ama #nationals

Fredrik Norén tar Justin Barcias plats i Honda Fabriksteam

Nu kan vi äntligen få kläcka den underbara nyheten, säkerligen en av de största på väldigt, väldigt länge och som kommer skriva historia inom Svensk Motocross.

Artikel #glimmingen #bmkuddevalla #mxgp

Uddevalla GP står på tur – Del 1

Nu har vi äntligen nått fram till det många utav oss har väntat ett helt år på, när vi i helgen kommer att få ta del av den 18e upplagan av Uddevalla GP på Glimmingen Motorstadium nu i helgen den 5-6 Juli.

Reklam | AGM Shop
Reklam | KTM
Reklam | MXGP