Reklam | Duells AB

Artikel #livestream #ama #supercross #daytona

Information inför AMA Supercross i Daytona – Live ikväll

Klockan har precis slagit över till 06.00 denna härliga lördagsmorgonen som möts av en blå himmel, anledning till att man är vaken så tidigt är min kära dotter som gillar att vara uppe med tuppen så att man inte missar något.

Video #foxhead #suzuki #rickycarmichael #rcu

Följ med på en rundtur hemma hos Ricky Carmichael

Här följer en film där vi får följa med Ricky Carmichael på en rundvandring både inne och ute runt hans stora hus i Tallahassee i Florida.

Artikel #qatar #maxanstie #tylarattray #mxgp

Gott och blandat från VM-premiären i Qatar

I helgen som var kickade äntligen årets VM-premiär igång på fullaste allvar och det borta i värmen i Qatar på den stora anläggningen Losail.

Artikel #oskarolsson #kawasaki #linusnylén #ktm

Nylén och Olsson laddar upp i Europa – Del 2

Under gårdagen fick ni läsa den första delen från Linus Nylén och Oskar Olsson som under hela vinterhalvåret har förlagt sin försäsongsträning nere i Holland och Belgien för att vara så väl förberedda som möjligt när säsongen börjar dra igång.

Reklam | FoxHead Europe

Artikel #adamcianciarulo #ama #supercross #indianapolis

Adam Cianciarulo tog sin andra seger i Indianapolis

I lördags var det dags för den nionde deltävlingen av 2014-års Monster Energy AMA Supercross i Indianapolis, där den lilla klassen 250 Lites East skulle avverka sin tredje deltävling inuti Lucas Oil Stadium.

Artikel #robertlind #ama #supercross #indianapolis

Race rapport från Robert Lind – AMA Supercross Indianapolis

Det var länge sen jag kände av några minusgrader men i Indianapolis blev det lite flash backs från hur det är i Sverige om vintrarna, minus grader och ruggigt som tusan vilket skulle spela en stor roll på banans material denna deltävling.

Artikel #linusnylén #ktm #kawasaki #oskarolsson

Nylén och Olsson laddar upp i Europa – Del 1

Vi börjar nu närma oss den nya säsongen med stormsteg och vi har under senaste veckorna kunnat följa mästerskapen i Supercross och nu i helgen med premiären av Motocross-VM i Qatar.

Video #suzuki #js7 #ama #supercross #indianapolis

Race rapport från James Stewart – Indianapolis

I lördags kördes den nionde deltävlingen av Monster Energy AMA Supercross som fortsatte sin långa serie med att besöka Lucas Oil Stadium i Indianapolis.

Video #ama #nationals #supercross #behindthedream

Supercross Behind the Dream – Episode 3

Feld Motor Sports har gjort en fem timmars lång TV-serie för TV-kanalen CBS för att ge alla våra kära fans världen över en inblick i hur allt fungerar för förarna som vill gå hela vägen mot stjärnorna.

Artikel #ryandungey #ama #supercross #indianapolis

Ryan Dungey segrade i en dramatisk final

Vi har nu helg efter helg avrundat deltävling efter deltävling i Monster Energy AMA Supercross 2014 och där vi nu till helgen avverkade den nionde deltävlingen för säsongen i Indianapolis.

Reklam | HG GROUP AB
Reklam | KTM
Reklam | MxInAction
Reklam | Forsell Motor
Reklam | AGM Shop