Reklam | Scott Sports AB
Reklam | Duells AB

Video #bulgarien #mxgp #highlights

Highlights från kvaldagen i Bulgariens GP

Det rådde muddrace under lördagens kvaldag med den femte VM-deltävlingen i Motocross som arrangeras i Bulgarien denna helg.

Artikel #rapport #mxgp #bulgarien

Tuffa förhållanden under kvaldagen i Bulgariens GP

Till denna helg har Motocross-VM vandrat vidare från förra helgens GP-deltävling i Italien vidare mot den spektakulära jordbanan Sevlievo i Bulgarien som löper kring sin fina natur.

Video #highlights #sverigecupen #hökensås

Film från premiären av Sverige Cupen i Hökensås

Förra helgen var det premiär för Sverige Cupens första deltävling, som vid de senaste säsongerna har arrangerats av Hökensås vid premiärerna, som bjuder förarna på en av Sveriges tuffaste sandbanor.

Artikel #mxinaction #påskafton

MxInAction önskar alla en Glad Påsk

Nu har vi hunnit fram till Påskafton och jag hoppas många utav Er får njuta av en långledig helg med familjer och vänner.

Reklam | Scott Sports AB

Video #highlights #125em #italien #mxgp

Highlights från 125cc-EM i Italien

Förra helgen var det premiär för fösta deltävlingen av de Europeiska Mästerskapen för klassen 125cc där vi hade tre Svenskar till start med Alvin Östlund, William Andersson och Malcom Hedefur.

Video #jamesstewart #yoshimura #suzuki

Race rapport från James Stewart – Seattle AMA Supercross

Yoshimura Suzuki föraren James Stewart har haft en liten berg och dal bana under Supercross säsongen men är även den som vunnit flest delävlingar hittils denna säsong.

Artikel #ama #supercross #seattle

Race rapport från Robert Lind – Seattle AMA Supercross

Seattle Washington , en delstat med ett landskap som påminner mycket om Svedala och det är en plats jag verkligen gillar här i USA.

Artikel #wildcards #sverigecupen #hökensås

Årets första Wildcards från Hökensås

I helgen drog premiären igång av Sverige Cupen som gästades som vanligt den tunga sandbanan i Hökensås, som får förarna att bekänna färg ordentligt rent fysiskt.

Artikel #repractice #mxcamp #surahammar

Repractice träningsläger den 3-4 maj i Surahammar

Då var det äntligen dags för oss på Repractice att arrangera årets första träningsläger här i Sverige och detta kommer att äga rum den 3-4 maj på Surahammars bana/Hovgården.

Video #kevinwindham #adamcianciarulo #supercrossbehindthedream

Sista episoden av Supercross behind the Dream

Under våren har vi kunnat följa en omfattande Tv-serie om den Amerikanska Supercross serien där olika förare, unga som gamla har fått berättat sina historier om vägen fram genom karriären.

Reklam | MXGP
Reklam | Forsell Motor
Reklam | AGM Shop
Reklam | KTM