Reklam | Duells AB

Video #kawasaki #250liteseast #ama #supercross #newjersey

Ingen bra säsong för Pro Circuit Kawasaki

I lördags var det dags för den näst sista deltävlingen i Monster Energy AMA/FIM Supercross som för första gången tog plats i East Rutherford, New Jersey.

Video #ryanvillopoto #ama #supercross #newjersey

Ryan Villopoto tog sin fjärde raka titel

Medans vi var och drog igång SM-premiären i Saxtorp denna helg så var det på andra sidan Atlanten dags för den näst sista deltävlingen av Monster Energy AMA/FIM Supercross, som gjorde sin premiär i New Jersey.

Artikel #rapport #mx2 #smsolo #SmLandskrona

Even Heibye tog hem segern i SM-premiären

Nu har det gått ett par dagar sedan vi i söndags fick ta del av premiären av de Svenska Mästerskapen i Motocross, som arrangerades av Landskrona Motorklubb som dagen till ära förgylldes med strålande solsken.

Artikel #nataliekane #mxgirls #SmLandskrona

Natalie Kane imponerade stort i SM-premiären

  • Av Test

Först ut under söndagen finaler var MxGirls och det nya tillskottet i klassen Natalie Kane från Irland visade redan under tidskvalet att hon kommer bli svår att slå under året.

Reklam | FoxHead Europe

Video #gopro #evenheibye #SmLandskrona

Följ med Even Heibye på huvudet runt Saxtorp

Vi har precis avslutat den första SM-deltävlingen för den här säsongen och vi tackar Landskrona MK för att kanon start på den nya säsongen.

Artikel #rapport #smsolo #SmLandskrona

Över 3000 åskådare kom till Saxtorp

Nu sitter man i bilen på vägen hem till Stockholm igen efter att fått följa en händelserik SM-premiär hos Landskrona MK som bjöd på en bana som krävde det mesta utav förarna.

Artikel #mxgirls #smsolo #rapport #SmLandskrona

Natalie Kane klart snabbast på tidskvalet i MxGirls

Söndag morgon och det har äntligen dragit igång igen med dag två här i SM-premiären hos Landskrona MK, som för övrigt gör ett kanon arrangemang denna helg.

Artikel #livestream #ama #supercross #newjersey

Information inför Supercross i New Jersey – Live ikväll

Vi har nu kommit mot slutet av årets supercross, det är bara 2 deltävlingar kvar och ikväll är det Metlife Stadium, New Jersey som står som värd.

Reklam | MXGP

Artikel #SmLandskrona #mx1 #rapport

Fillibang klart snabbast i kvalet

Då har vi avrundat den första av två dagarna här i SM-premiären hos Landskrona MK, med ett strålande solsken hela dagen men en härlig inramning runt banområdet i Saxtorp.

Artikel #rapport #125u17 #SmLandskrona

Sammanfattning från kvaldagen i 125 U17

Först ut med sina kval idag var U17 klassen, på grund av att det är fler än 60 deltagare i klassen så kördes det tidskval.

Reklam | KTM
Reklam | Forsell Motor
Reklam | AGM Shop
Reklam | MXGP