Reklam | Duells AB

Video #tibromk #gopro #smsolo #SmTibro

GoPro film med Ken Bengtsson från kvalheatet

Nu har jag äntligen lyckats redigera ihop filmen från det andra MX2-kvalet igår från Tibro där vi lyckades få på GoPro kameran på Ken Bengtsson.

Artikel #insamling #barncancerfonden #smsolo #SmTibro

Bra start för insamlingen till Barncancerfonden i Tibro

Under lördagskvällen var det dags för Team Kawasaki Sverige och Team Mafi Yamaha att arrangera årets första insamling till Barncancerfonden. En succé som startades förra säsongen.

Artikel #rapport #tibromk #smsolo #SmTibro

Natalie Kane snabbast på morgonen i Tibro

Då har vi äntligen kommit fram till söndagen här i Tibro SM och vi har en fartfylld dag att vänta med finaler i samtliga klasser.

Video #film #tibromk #smsolo #SmTibro

Film från Motocross-SM i Tibro

Lovade egentligen under fredagskvällen att en film skulle komma ut men tiden hann inte riktigt till, men nu har jag samlat ihop lite material från både fredagen och lördagsförmiddagen som ni nu kan se.

Reklam | FoxHead Europe

Artikel #rapport #tibromk #smsolo #SmTibro

Spännande kvaldag i Tibro avklarad

Då har precis det sista heatet för dagen kört i mål och vi kan sammanfatta dagen i sin helhet som riktigt bra. Tibro MK står för ett arrangemang i världsklass med en bana som bjuder på bra körning.

Artikel #SmTibro #rapport #tibromk #smsolo

Rapport från tidskvalen i Tibro SM

Vi har nu hunnit fram till den första pausen för denna helg och vi har då klarat av alla träningar och tidskval i samtliga klasser nu på förmiddagen.

Artikel #tibromk #smsolo #SmTibro

Kvaldagen i Tibro SM har startat

  • Av Test

Årets andra deltävling är nu igång, och vårat MxInAction tält står uppställt på första parkett uppe på kullen. Stort tack till Tibro MK som ordnat en toppen plats för oss under helgen.

Artikel #filipthuresson #wildcard #smsolo #SmTibro

Dags för andra SM-deltävlingen i Tibro

Vi har nu hunnit raffla av några veckor sedan SM-premiären drog igång hos Landskrona MK i Saxtorp, där vi fick se William Andersson, Natalie Kane, Even Heibye och Filip Bengtsson vinna i respektive klass totalt.

Reklam | MXGP

Video #honda #150ccem #valkenswaard #mxgp

Film med framtidens talanger i Honda 150cc-EM

Det var under GP-deltävlingen i Valkenswaard som vi för några veckor sedan fick följa premiären av de Europeiska mästerskapen i Honda 150cc.

Artikel #supercross #ama #robertlind #lasvegas

Supercross säsongen över för Robert Lind

Hemskt att säga det, men nu är min första säsong i Supercross avslutad. Det är sjukt vad tiden går fort och det är svårt greppa att jag tävlat 17 deltävlingar dom senaste 18 helgerna.

Reklam | Forsell Motor
Reklam | AGM Shop
Reklam | MXGP
Reklam | KTM