Reklam | Duells AB
Reklam | Scott Sports AB

Artikel #highlights #mxgp #frankrike #stjeandangely

Fjärdeplats för Alvin Östlund i Frankrike

I helgen avgjordes den nionde deltävlingen av Motocross-VM som denna gång var placerad i St. Jean d’Angely i Frankrike, där förutom de två huvudklasserna MX2 och MXGP även hade med 125cc-EM och MxGirls-VM till start.

Video #hangtown #highlights #ama #nationals

Se allt i repris från AMA Nationals i Hangtown

I lördags var det dags för den andra deltävlingen av Lucas Oil AMA Nationals i Hangtown och vi fick se när Fredrik Norén flög fram i finalerna till en 12e plats totalt i 450-klassen.

Video #mxgp #highlights #frankrike #saintjeandangely

Highlights från kvaldagen i Motocross-VM i Frankrike

Under lördagen var det dags för VM-cirkusen att ta plats i Frankrike i Saint Jean D’Angely när en ny deltävling stod på schemat för klasserna MX2 och MXGP.

Video #highlights #125em #frankrike #mxgp

Alvin Östlund fyra i den första EM-finalen

I helgen arrangeras det en ny deltävling av Motocross-VM för MXGP-klassen samt MX2-klassen men även en ny deltävling för 125cc-EM där vi har med Alvin Östlund och William Andersson till start.

Reklam | Scott Sports AB

Artikel #fredriknorén #ama #nationals #hangtown

Fredrik Norén imponerade stort – 12a i Hangtown

Under lördagskvällen var det dags att dra igång den andra deltävlingen av Lucas Oil AMA Nationals som denna helg var placerad i Hangtown.

Video #suzuki #repractice #limhamnsmk

Film från Suzuki Repractice Days hos Limhamns MK

I torsdags arrangerades det en prova på dag med Suzuki Repractice Days hos Limhamns MK med ett strålande väder och en kanon bana nere i södra Skåne.

Artikel #nationals #ama #livestream #hangtown

Information inför AMA Nationals i Hangtown – Live ikväll

Då har ytterligare en vecka passerat och vi har nu kommit fram till lördagen igen, när det till kvällen är dags att sätta sig framför datorerna och spänna fast ögonen när andra deltävlingen av Lucas Oil AMA Nationals i Hangtown tar vid.

Artikel #mxinaction #foxheadsverige #undersökning

Delta i vår undersökning och vinn fina priser

Som ni kanske har märkt när ni kommer in på hemsidan så är det ett jobbigt fönster som kommer upp direkt, men som har ett viktigt budskap där vi just nu gör en undersökning till vår älskade sport.

Artikel #filipbengtsson #holländska #rhenen

Bra körningar av Svenskarna i Holländska Rhenen

I torsdags under Kristi himmelsfärd så var det dags för en ny deltävling av de Holländska Mästerskapen som denna gång arrangerades i Rhenen, under regniga och blöta förhållanden.

Video #highlights #nationals #pressday #hangtown

Highlights från mediaträffen i Hangtown

Det andra deltävlingen av Lucas Oil AMA Nationals kommer ikväll att avgöras i Hangtown och förarna har sedan premiären förra helgen på Glen Helen Raceway laddat upp ordentligt under veckan.

Reklam | MXGP
Reklam | Forsell Motor
Reklam | AGM Shop
Reklam | KTM