Reklam | Duells AB
Reklam | Berg Racing AB

Artikel #livestream #ama #supercross #stlouis

Information inför AMA Supercross i St. Louis – Live ikväll

Då har vi kommit fram till ännu en ny lördag och vi ska återigen få ta del av en deltävling av Monster Energy AMA Supercross, den 13e i ordningen som denna kväll besöker Edward Jones Dome i St. Louis.

Artikel #mxcarro #emeliedahl #yamaha #mxgp

Emelie Dahl tvingas till operation – Säsongen slut

Inför säsongen var det en storsatsning som låg i planen för 16-årige Emelie Dahl från Mälarö som skulle satsa på att köra hela VM-serien.

Artikel #palaraceway #viktorbjörklund #scottsports #amerika

Viktor Björklund hölls nedsövd efter olyckan

Vi har under vårkanten kunnat följa Viktor Björklund när han i sina rapporter berättat hur träningen har fungerat borta i Amerika, där han varit och tränat väldigt länge nu under vinterhalvåret.

Artikel #pitbeirer #mxgp #jeffreyherlings #ktm

Jeffrey Herlings skadad – Missar Brasiliens GP

Under onsdagen meddelade Team Red Bull KTM Racing att nuvarande MX-världsmästaren Jeffrey Herlings inte kommer att delta till helgens tredje deltävling av Motocross VM i Brasilien.

Artikel #adamcianciarulo #kawasaki #supercross

Kawasaki föraren Adam Cianciarulo till operationsbordet

Säsongen har bara börjat men tyvärr så börjar det fyllas på i skadelistan redan nu och nästa man på listan är Monster Energy Kawasaki föraren Adam Cianciarulo, som nu är ute ur mästerskapet.

Video #suzuki #marcusnorlén #scottsports #repractice

Sista säsongen för Suzuki föraren Marcus Norlén

Det har varit en väldigt lång och framgångsrik karriär för Marcus Norlén från Uppsala, som startade sin karriär i väldigt ung ålder och som direkt visade vilken talang han satt inne med.

Artikel #amyschaafphotography #norenmx #supercross #toronto

Fredrik Norén skadad – Race rapport från Toronto

Åkte till Kanada fredag eftermiddag för att tävla den enda tävlingen utanför USA, stannade i Ohio mellan tävlingarna så hade inte mer än 5 timmars bilresa till Toronto.

Video #supercross #robertlind #yamaha #dirtcandygraphics

Film på Robert Lind från Supercross träning

Vi har under hela vårkanten kunnat följa Sveriges förare Robert Lind, som gör sin första säsong i Monster Energy AMA Supercross för sitt Team DirtCandy Graphics Yamaha.

Video #suzuki #jamesstewart #supercross #toronto

Race rapport från James Stewart – Historiskt rekord

I helgens 12e deltävling av Monster Energy AMA Supercross i Toronto så slog Yoshimura Suzuki föraren James Stewart till med en körning som vi inte allt för ofta får se.

Artikel #robertlind #ama #supercross #toronto

Race rapport från Robert Lind – AMA Supercross Toronto

Ytterligare en deltävling som avverkats, och denna gången var det i Toronto Kanada. Varje år körs en deltävling i Kanada och det är också det enda racet som körs utanför USA under hela serien.

Reklam | Forsell Motor
Reklam | HG GROUP AB
Reklam | Roland Wikblom
Reklam | AGM Shop