Reklam | Duells AB
Reklam | 24MX

Artikel #rapport #tyskland #adac #tensfeld

Flera Svenskar körde ADAC i Tensfeld

För snart två veckor sedan så arrangerades den fjärde deltävlingen av ADAC Masters i Tensfeld, Tyskland, där vi hade flera Svenskar med till start.

Artikel #oskarolsson #ktm #holland #zwartecross

Oskar Olssons egna ord om Zwarte Cross i Holland

Helgen i Holland på Zwarte Cross är den absolut mest galna tävling jag varit på. Fullt ös från torsdag till måndag, sjukt coolt!

Artikel #honda #fridaöstlund #tjeckiengp #mxgp

Nya VM-poäng för Frida Östlund i Tjeckien

I helgens VM-deltävlingen i Tjeckiska Loket var det dags att avverka den stora finalen i Tjej-VM som hade sin sista deltävling för säsongen.

Artikel #jorditixier #ktm #tjeckiengp #mxgp

Jordi Tixier knappar in på Jeffrey Herlings

I helgen som nyligen passerades så var det återigen dags för en ny deltävling av Motocross-VM, denna gång på den Tjeckiska banan i Loket.

Reklam | FoxHead Europe

Video #suzuki #rickycarmichael #rcu #bmkuddevalla

Film från RCU-dagen i Uddevalla 2014

För snart två veckor sedan hade vi ett stort besök av legendarer här i Sverige, närmare bestämt i Uddevalla lördagen den 19 Juli där Ricky Carmichael University stod redo för en fartfylld träningsdag.

Artikel #antonlundgren #yamaha #bikeit #mxgp

Lundgren gjorde VM-comeback

Det blev inga VM-poäng för Anton Lundgren vid motocross-VM i Loket, Tjeckien. Men att vara med och kriga om placeringarna runt poängstrecket efter fyra månaders frånvaro är en bragd i sig.

Video #highlights #ama #nationals #washougal

Highlights från AMA Nationals i Washougal

I lördags avgjordes den nionde deltävlingen av Lucas Oil AMA Nationals i Washougal som återigen bjöd på sevärd racing när den är som bäst.

Video #highlights #tjeckiengp #mxgp

Highlights från Motocross-VM i Tjeckien

I helgen kördes det en ny deltävling av Motocross-VM och denna gång på plats i Loket, Tjeckien – Som årligen återkommer med sin klassiska kuperade jordbana.

Reklam | 24

Artikel #fredriknorén #ama #nationals #washougal

Ny bragd av Fredrik Norén i Washougal

I lördags var det dags att återigen spänna blickarna vid datorerna igen då det var dags för den nionde deltävlingen av Lucas Oil AMA Nationals i Washougal.

Artikel #alvinöstlund #tjeckiengp #loket #mxgp

Alvin Östlund stabil tvåa i Tjeckien

I helgen kördes den näst sista deltävlingen av 125cc-EM i samband med en ny deltävling av Motocross-VM på den klassiska banan i Loket i Tjeckien.

Reklam | Forsell Motor
Reklam | HG GROUP AB
Reklam | AGM Shop