Reklam | Duells AB
Reklam | Uddevalla GP

Artikel #natalie kane #emelie dahl #mxsm

Tur i oturen för Kane

Trefaldige SM-mästarinnan, Natalie Kane, kraschade vådligt i samband med VM-deltävlingen i Loket, Tjeckien. Lyckligtvis är ingenting brutet.

Artikel #ktm #ifly jk racing yamaha #oskar olsson

Fler VM för Oskar

De allra flesta MX-förarna tar vägen till VM via EM. Inte Oskar Olsson. Han hoppade över ett steg för att omedelbart ta tjuren vid hornen.

Artikel #ken roczen #eli tomac #ama

Start i januari – slut i maj

Känns inte som det var så längesedan som den gångna och närmast galna SX-säsongen i USA avslutades. Nu är det hög tid att skriva in nästa års höjdpunkter i kalendern.

Artikel #honda #suzuki #husqvarna

1975 – första 125-VM och Puch

Nu är vi hunnit halvtid in på 1970-talet och där utmärkte sig två detaljer. VM för 125-kubikare och i 250-klassen körde Harry Everts till sig VM-guldet på en Puch.

Reklam | FoxHead Europe

Artikel #gennady moiseev #motocross of nations #ktm

RIP – Moiseev

I helgen har en stor MX-stjärna lämnat oss. Sovjeten, den individuellt trefaldige världsmästaren Gennady Moiseev, blev 69 år.

Artikel #motocross of nations #trey canard

Canard drar sig tillbaka

Efter sju sorger och åtta bedrövelser de senaste åren har 26-årige Trey Canard tagit beslutet att lägga handskarna på hyllan.

Artikel #motocross of nations #thomas covington

MXoN – varning för USA II

Sedan tidigare har det varit klart att Thomas Covington och Darian Sanayei kommer att köra för Puerto Rico i Motocross of Nations. Nu är även tredjeföraren anmäld.

Artikel #sandra karlsson #emelie dahl

Tjejerna räddade äran

Medan de svenska herrarna hade det osedvanligt tungt i Loket, Tjeckien lyckades tjejerna rädda den blågula äran

Reklam | MÖR Racing AB

Artikel #kemea yamaha #anton gole #tm #alvin östlund

Tung svenskafton i VM

Det blev inte ens en enda poäng trots att sex svenska herrförare var på plats vid deltävlingen i Loket, Tjeckien. Således en tung svenskafton.

Artikel #loket

Tragiskt dödsfall i Loket

Sent under lördagskväll fick MXInAction det tragiska beskedet att en ung förare, tävlandes i EM85, omkom efter en krasch i samband med VM-deltävlingen i Loket, Tjeckien.