Monster Energy AMA Supercross 2018

Som vanligt kommer vi öppna upp vår Onlinechatt där vi kommer att analysera, diskutera och prata om kvällens tävling. Men jag ber Er som tittar in, använd lämpliga namn och använd sunt förnuft när det gäller ordspråket.

När startar det?

Det drar först igång klockan 22.00 med Livestream från träningar och tidskval där Jim Holley och Andy Bowyer ska underhålla oss i flera timmar med snack och titt från tidskvalen.

Länk: Round 1: Anaheim Race Day Live - Klockan 22.00

När drar ”Main Event” igång?

Klockan 04.00 svensk tid drar själva tävlingen igång med Livestream men orkar man inte se hela programmet utan bara finalerna, så är det runt klockan 06.00 som gäller för att inte missa något.

Inga resultat!

Får många som hör av sig som inte vill att jag skriver några resultat här dagen efter och som vanligt ska jag försöka låta bli att göra det. Men för att vara på säkra sidan, besök inte internet överhuvudtaget på söndagen.

Vilka länkar gäller?

Något som vi efterlyst i alla dessa år var en betalkanal och förra året var premiären för det. En riktigt Livestream från Supercrosslive.com som kommer sända hela säsongen Live för alla utanför Amerikas gränser. Det kostar $29 per deltävling eller $129 för hela säsongen. Man kan både se LIVE eller allt i efterhand.

Länk: Supercrosslive.com - Livestream

Övriga gratis länkar:

Så fort jag fått tag på andra Livestream länkar så kommer jag att uppdatera dom här under. Men nu håller vi tummarna för att det man har betalat för via Supercrosslive.com håller riktigt bra i både bild och kvalité.

Live Timing och Resultat:

Livetiming med varvtider med mer
Resultatlistor

Delta i MxInAction Supercross Tippning 2018

Som flera säsonger tidigare har vi återigen öppnat upp för deltagande i MxInAction Supercross. Kolla på startsidan under artikeln som handlar om tippningen.

Information och anmälan till MxInAction SX-Tippning

Chat

Laddar chat...