Monster Energy AMA Supercross 2017

Som vanligt kommer vi öppna upp vår Onlinechatt där vi kommer att analysera, diskutera och prata om kvällens tävling. Men jag ber Er som tittar in, använd lämpliga namn och använd sunt förnuft när det gäller ordspråket.

När startar det?

Det drar först igång klockan 19.00 med Livestream från träningar och tidskval där Jim Holley och Andy Bowyer ska underhålla oss i flera timmar med snack och titt från tidskvalen.

Länk: Round 5: Oakland Race Day Live - Klockan 19.00

När drar ”Main Event” igång?

Klockan 01.00 svensk tid drar själva tävlingen igång med Livestream men orkar man inte se hela programmet utan bara finalerna, så är det runt klockan 03.00 som gäller för att inte missa något.

Vilka länkar gäller?

Något som vi efterlyst i alla dessa år har äntligen nu blivit verklighet - En riktigt Livestream från Supercrosslive.com som kommer sända hela säsongen Live för alla utanför Amerikas gränser. Det kostar $19 per deltävling eller $99 för hela säsongen. Själv har jag valt att betala $24 för den första deltävlingen för att få se vad man köper och om det är så bra som man hoppas.

Länk: Supercrosslive.com - Livestream

(Om man betalar för detta, går det även att se hela tävlingen i sin helhet dagen efter. Man har hela 7 dagar på sig att kolla om och om igen hur mycket man vill efter att man köpt access)

Övriga gratis länkar:

Så fort jag fått tag på andra Livestream länkar så kommer jag att uppdatera dom här under. Men nu håller vi tummarna för att det man har betalat för via Supercrosslive.com håller riktigt bra i både bild och kvalité.

Länk 1

Live Timing och Resultat:

Livetiming med varvtider med mer
Resultatlistor

Länkar (förra årets, vet ej om dessa fungerar):

Länk 1
Länk 2
Länk 3
Länk 4
Länk 5
Länk 6
Länk 7
Länk 8
Länk 9
Länk 10
Länk 11

Hittar vi fler länkar under kvällen och natten publiceras dessa antingen här, eller nedanför bland kommentarerna eller snabbast möjligast via vår Onlinechatt!

Kan hända att man på någon stream behöver installera ”Hola.org” men var medvetna om att man kan få virus av det programmet, dock inget jag själv råkat ut för men har fått se några varningar om det.

Chat

Laddar chat...